Bubbelprovning

Kära medlemmar!

Nu har hösten kommit och då kan det vara dags för en aktivitet som muntrar upp oss i höstmörkret. 

Fredag den 17 november kl 18.00 bjuder vi in till ”bubbel” provning med sommelier Jan Carlsson. Kostnaden är 450 kr/person och då får man prova 6 stycken olika typer av mousserande viner i olika prisklass. Vi håller till på Magnus och Pernillas inglasade veranda (Kvarndalsvägen 18) så tänk på att inte klä er för tunt och ta gärna med tofflor eller tjockare strumpor.

Ni anmäler er genom att skicka ett mail till info@lokeberg.com där ni skriver namn och telefonnummer på de personer ni anmäler. Eftersom det är begränsat med plats så är det först till kvarn som gäller. Som medlem i föreningen Lökeberg har du förtur. De som ännu inte är medlemmar får anmäla sig i mån av plats. Betalning för provningen sker på plats genom swish.

Välkomna hälsar Styrelsen i Föreningen Lökeberg!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait